Banner Batterien cégtörténet

Vezető európai akkumulátor márkaként a Banner prémium minőségű indítóakkumulátorokat, továbbá hajtásokhoz és áramellátó rendszerekhez való ipari akkumulátorokat gyárt és forgalmaz. A Banner Batterien független, nemzetközi szinten tevékenykedő, osztrák családi vállalat, melyet a család harmadik generációja, Andreas és Thomas Bawart vezet. A vállalat több tízéves gyártási és értékesítési tapasztalattal rendelkezik a gépjármű indító akkumulátorok, az ipari akkumulátorok, az akkumulátortartozékok és a kerékkiegyensúlyozó súlyok területén.

Linz-Leonding-i telephelyének köszönhetően a Banner Európa egyik legmodernebb és legkörnyezetbarátabb akkumulátorgyára. A Banner beszállítója az olyan fontos járműgyártóknak, mint a BMW, a VW, az Audi, a Porsche, a Mercedes, a Rolls-Royce, a Seat, az Aston Martin, a Suzuki, a Volvo, a Kässbohrer, a Liebherr stb. A híres bivalyikon 80 éve szimbolizálja a legmagasabb minőségi normáknak megfelelő akkumulátorok gyártását. A vállalat 800 dolgozója gondoskodik közösen a tartós sikerről.

A Banner a legújabb ISO 9001, ISO/TS 16949 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított. E tanúsítási eljárások során minden minőségi szempontból releváns vállalati folyamatot alaposan megvizsgálnak, kiértékelnek, és rendszeres időközönként ellenőrzik azok maradéktalan betartását. A vezető európai autó- és utazási klubok, mint például az ANWB (Hollandia), az AvD (Németország), a TCS (Svájc), az Autoliitto (Finnország) és a németországi Stiftung Warentest is bíznak a Bannerben.