Elektromos csónak a Balatonon

Teljesítmény inverter, szinuszos inverterek

Üdölő és lakóhajók, hétvégi ház, hobbi szolár, hajók fedélzeti
áramellátása, akkumulátortechnika, teljesítmény elektronika

Fedélzeti áramellátás

Feladatuk a vizi járműveken is rendszeresen használt berendezések, fogyasztók akkumulátorból történő, a hálózati feszültséggel megegyező minőségű áramellátása. Kis- és nagy géphajók, lakóhajók és úszóművek konyhai és kényelmi multimédiás kiszolgálására menetben és veszteglésnél is alkalmas mobil áramátalakító amely az akkumulátor egyenfeszültségét szinuszos váltakozó feszóltséggé alakítja. Az akkumulátor visszatöltését a használatot követően a 230V hálózatból vagy más áramforrásból akkumulátortöltővel kell biztosítani.

700W-szinusz-inverter

700W Szinuszos teljesítmény inverter

Tiszta szinusz kimenetű, megbízható és igen kedvező árú félvezetős teljesítmény inverter, amely a normál hálózati feszültséggel kompatibilis, stabil kimenő feszültséget szolgáltat a váltóáramú 50Hz frekvenciát igénylő berendezések üzemeltetéséhez. Túlterhelés védelemmel ellátott és beépíthető.

DC-DC átalakító

300W Feszültség átalakító DC-DC konverter

Magas műszaki színvonalú és megbízható áramátalakító, mely kedvezően használható elektromos hajókon és yachtokon a 12V fedélzeti egyenfeszültség előállítására, a kabin és navigációs fényekhez, multimédiás és kényelmi berendezések áramellátására.

MW-PB1000-akkutöltő

1000W Automata akkumulátor töltő

Egyfázisú 230V hálózatból működő kapcsolóüzemű nagyfrekvenciás működésű beépíthető automata akkumulátortöltő 12 - 24 vagy 48V névleges feszültségű ólom-kénsav (folyadék vagy kötött elektrolitú (AGM és GÉL) trakciós meghajtó akkumulátor telepek töltésére. Közúti- és vizi elektromos járművek, úszóművek akkumulátor telepeinek üzemeltetéséhez, a parti áramról utántöltéséhez ajánljuk.

Használati útmutató

A berendezések telepítését és üzembehelyezését csak szakképzett személy végezheti, azokat nedvességtől óvni kell. Ezek a készülékek nem alkalmasak arra, hogy gyerekek vagy olyan személyek használják, akik testileg vagy szellemileg korlátozottak, tapasztalatlan felhasználók részére nem ajánlottak. Ezeket a személyeket egy tapasztalt személy fel kell, hogy világosítsa testi épségük érdekében, továbbá a gyerekek mindig felnőttek felügyelete mellett legyenek, hogy ne játszhassanak a készülékkel.