Elektromos csónak a Balatonon

Elektromos csónakmotor akkumulátorok

Lakókocsi, hétvégi ház, hobbi szolár
hajó és csónakmotor akkumulátorok

Munka akkumulátorok

Feladatuk az indító akkumulátorkénál magasabb, ciklusüzemben is rendszeresen használt berendezések, fogyasztók áramellátása. Városi autóbuszok, lakóautók, lakókocsik és elektrohidraulikus emelőhátfallal szerelt tehergépjárművek esetén az utántöltést a jármű generátora végzi. A rendszeres és iparszerű használatra is alkalmas, többszörös igénybevételt teljesítésére képes típusaikat meghajtó akkumulátor megnevezéssel forgalmazzák. Tisztán ciklus üzemben az akkumulátor visszatöltését a használatot követően a 230V hálózatból vagy más áramforrásból akkumulátortöltővel kell biztosítani.

Energy-Bull-95751

BANNER Energy Bull

A megbízható osztrák akkumulátor márka igen kedvező árfekvésű belépő szintet képviselő szabadidő akkumulátora. Hagyományos felépítése és csekély gondozás igénye, a megszokott komfortot nyújtja. Elektrolitja ioncserélt vizzel pótolható, csepptöltéssel kedvezően tárolható.

Running-Bull-AGM-59201

BANNER Running Bull AGM

A BANNER szaküzletekben megvásárolható magas műszaki színvonalú és megbízható, légmentesen zárt, kötött elektrolitú prémium AGM akkumulátor típusa. Kedvezően használható motorcsónakok és kisgéphajók indítására és fedélzeti áramellátására, vitorlások kabin és navigációs fényeihez, horgony csörlő és orrsugár kormány müködtetéséhez. Elektromos csónakmotorok meghajtására és hasonló intenzív használathoz a ciklusállóbb meghajtó akkumulátorokat ajánljuk.

Banner-Trac-Bull

BANNER Trac Bull akkumulátorok

A gyakori és tartós, mindennapi töltés- kisütés igénybevétel elviselésére csak a szívósabb, un. takciós meghajtó akkumulátorok képesek. A Banner Trac Bull akkumulátorok ipar szerű felhasználásra, vizisport kölcsönzők és sport klubbok elektromos járművei és munkagépek ideális akkumulátora.

Exide Marine AGM

VARTA Professional Dual Purpose LA-95 VRLA-AGM

Csak szaküzletekben megvásárolható magas műszaki színvonalú és megbízható, légmentesen zárt, kötött elektrolitú AGM akkumulátor típus. Kedvezően használható motorcsónakok és kisgéphajók indítására és fedélzeti áramellátására, lakókocsik és vitorlás hajók kabin és navigációs világításának áramellátására. Alkalmas elektromos csónakmotorok meghajtására 200/50% ciklus élettartammal, az intenzívebb és gyakoribb használathoz a ciklusállóbb meghajtó akkumulátorokat ajánlunk.

DGY12-110EV

DYNO DGY 12-110EV - VRLA-GÉL

A gyakori és tartós, mindennapi töltés- kisütés igénybevételnek megfelelni csak a szívósabb, zselés ciklusálló akkumulátorok képesek. A DYNO Marine akkumulátorok elektromos csónakok és kishajók, és egyéb kedvtelési vizi járművek, és a horgászok ideális fedélzeti akkumulátora (450/80% ciklus).

Használati útmutató

Az akkumulátorokat száraz hüvös helyen, töltött állapotban kell tárolni. A ritkán használt folyadék elektrolitú akkumulátorok töltését egy megfelelő nagyságú és az akkumulátor típusának megfelelő karakterisztikájú akkutöltővel tölteni, és ioncserélt vízzel rendszeresen pótolni kell. A lemerült ólom akkumulátor fagyveszélyes! A kötött elektrolitú AGM és GÉL akkumulátorok téli tárolása karbantartás- és csepp töltés nélkül is savrétegződés mentes.