Csónakmotor töltő

Elektromos csónakmotor akkutöltők

Lakókocsi, hétvégi ház, szabadidő, hajó- és elektromos csónak
akkumulátor töltése, automata ólom-kénsav akkumulátor töltők

Munka akkumulátor töltők

Feladatuk az indító akkumulátorkénál magasabb, ciklusüzemben is rendszeresen használt berendezések, fogyasztók akkumulátorainak feltöltése. Lakóautók, lakókocsik, elektromos meghajtásű járművek tisztán ciklus üzemben az akkumulátor visszatöltését a használatot követően a 230V hálózatból vagy más áramforrásból akkumulátortöltővel kell biztosítani. Az újra használatukig az ólom akkumulátorok száraz és hűvös helyen, feltöltve tárolhatók.

Einhell-CE-BC-10-M akkutöltő

A megbízható távolkeleti gyártó igen kedvező árfekvésű belépő szintet képviselő 12V 10A szabadidő akkumulátor töltője. Egyszerű és ízléses felépítése a megszokott komfortot nyújtja. A töltő hidegben emelt feszültség szintű töltés biztosítására illetve az akkumulátor kondícionálására is beállítható.

vízálló akkutöltő

24V - 36V - 48V vízmentes akkutöltő, IP67 vízállóságú akkumulátor töltők

230V 50Hz hálózatről működtethető beépíthető nagyfrekvenciás kapcsoló üzemű ipari akkumulátor töltő, hőmérséklet szenzorral és kombinált töltés kijelzővel, por- és vízálló kivitelben. Töltő áram- és feszültség korlátozott akkumulátor töltés légmentesen zárt és hagyományos ólom-kénsav meghajtó akkumulátorok DIN 41773 (WET, AGM, GEL) vagy a Li-ion, LiFePO4 töltési karakterisztikája alapján.

MW PB1000 kétkimenetű akkutöltő

MW PB1000 kétkimenetű akkutöltő

A külön választott hajózási- (motor indítás, horgony csörlő, orrsugár kormány) és fedélzeti tároló akkumulátorral ( fedélzeti világítás, szellőzés, multiméda, autopilot üzemeltetés) rendelkező hajó akkumulátorainak szétválasztott töltését bizosító parti áramről üzemelő kétkimenetű, beépíthető 12V akkutöltő berendezés.

EPO230/48-20HF

EPO230/48-20HF és EPO230/48-40HF automata akkumulátor töltők

230V 50Hz hálózatről működtethető hordozható nagyfrekvenciás kapcsoló üzemű ipari akkumulátor töltő, digitális LCD feszültség- és árammérővel, a légmentesen zárt és hagyományos ólom-kénsav akkumulátorok feltöltéséhez. Áram- és feszültség korlátozott töltése a meghajtó akkumulátorok DIN 41773 karakterisztikájához illeszkedően.

Használati útmutató

Ezeket az akkumulátorokat száraz hüvös helyen, töltött állapotban kell tárolni. A ritkán használt akkumulátorok töltését egy megfelelő nagyságú és az akkumulátor típusának megfelelő karakterisztikájú akkutöltővel és ioncserélt vízzel rendszeresen pótolni kell. A lemerült akkumulátor fagyveszélyes!